Popbox RTTS deep

Det stora perspektivet
I tider när mediakonsumtion som musik och radio för länge sedan flyttat in i molnet och blivit online-tjänster, så är det nu dags för elektrisk effektstyrning och vidareförsäljning att göra detsamma. På så sätt blir tjänster kraftfullare, mer flexibla och dess utom framtidssäkrade.

EpSpot RTTS i korthet
EpSpot RTTS är den molnbaserade realtidstjänsten för elektricitetshantering som kompletterar befintlig eller ny elinfrastruktur med ny funktionalitet för att säkert hantera laster, införa nya affärsmodeller och skapa tillgänglighet.

EpSpot RTTS Tjänsten skapar mikrotransaktioner mellan användare och uttag. Systemet kan styras från app som användare kan ladda ner gratis  eller från andra system. Omfattande stöd för felhantering gör att behov av kundtjänst hålls till ett minimum. EpSpot RTTS

  • är globalt dynamiskt skalbar och levereras direkt ifrån global Internetinfrastruktur och utan krav på avancerade nätkonfigurationer som t.ex. portöppningar eller VPN tunnlar.
  • erbjuder högsta datasäkerhet tack vare genomgående kryptering och att persondata aldrig hanteras i lokal utrustning. 
  • sköter allt i realtid, från laststyrning, transaktioner och kreditkontroll.
  • är lätt att integrera med andra system tack vare API struktur som enkelt och säkert kan exponera omfattande funktionalitet.

Stäng meny